Správný boršč je z hovězího masa, ale i levnější varianta je výborná.
Postup
Očistíme zeleninu, zelí nakrouháme nebo nakrájíme na nudličky, řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Mrkev, petržel a celer nakrájíme na kostky nebo nastrouháme, jak má kdo rád. Na sádle necháme zesklovatět cibuli a špek a na tomto základě orestujeme mleté maso. Přidáme řepu, zelí, zeleninu a zalijeme vývarem nebo vodou (2 litry). Osolíme, přidáme koření a vaříme doměkka. Nakonec dochutíme octem, cukrem, případně dosolíme.
Kokosový olej Vás překvapí svou širokou škálou působnosti.
Je to rostlinný olej získávaný z
dužniny plodu kokosovníku, neboli kokosového ořechu. Má
příjemnou vůni i chuť, při pokojové teplotě je tekutý a v lednici...
zobrazit článek